Serveis

Electricidad Electricitat » Instal·lacions i reparacions de
qualsevol tipus, en obra nova i antigua - plaques fotoelectriques,
cuadros electrics, acometides monofasica y trifasica, porters automatics, manteniment escales comunitat i parquing, manteniment maquines industrials.
Fontaneria Fontaneria » Instal·lacions aigua i sanitaris con qualsevol tipus de marques i materials (inox, cobre y plàstic, etc.), també fem manteniment grupo presió aigua (comunidad), instalem osmosis y descalcificador.
Calefaccion Calefacció » La nostra empresa dissenya i instala tot tipus de sistemes de calefacció i aigua calent sanitaria en oficines i habitatges, també per sòls radiants.
Aire acondicionado Aire condicionat » Instal·lacio aire condicionat d'us domèstic, oficines, obra nova. Tenim en compte factors molt importants com que el proces de tractament de l'aire sigui de tal manera que es controlin la seva temperatura, humitat i distribució per a respondre a les exigencies de l'espai climatitzat.
Reformas en general Reformes en general » Conscients de les necessitats dels nostres clients, posem especial cuidat en cada reforma que fem. Lavabos i cuines amb qualitat i preus molt convenables.
Urgencias Urgencies » També estem a la seva disposició en cas d'una emergència o avaria però sense garantir una disponibilitat de 24 hores.
Presupuesto Presupuestos » Si ho desitgen podem visitar-li, sense cost algun, i oferir-los el nostre millor pressupost per als nostres serveis. Si vol que ens posem en contacte amb vostè, pot emplenar el formulari de contacte.